Workshops

Let It Sparkle Make-up Look & Learn

17/12/2019

Een sprankelende workshop met tips en trucs voor de feestdagen voor make-up liefhebbers en professionals. Met de nadruk op glitter en glans leren we je hoe je eenvoudig met de juiste producten een feestelijke make-up op de huid kunt toveren.

We demonstreren glansproducten als onze Shimmering Event Foundation, Illusion, Glamour Glow en Satin Powder. We laten je verschillende glitterproducten ervaren en leren je hoe je die langdurig op hun plek kunt houden.

Daarna demonstreren we schitterende oogmake-ups en laten je zien hoe je goed wimpers bij jezelf aan kunt brengen. Met al deze informatie ben je helemaal klaar voor de feestdagen!

Gratis toegang bij aankoop van Let it Sparkle Make-Up Kit
De kosten zijn €10 per persoon. We hebben echter een voordeelset samengesteld met diverse producten waarmee je gelijk aan de slag kunt. Bij aankoop daarvan is de deelname gratis. Dit basispakket bestaat uit:

- Glamour Sparks *
- Mixing Medium
- Satin Powder *
- Polyester Glitter Fine *
- Multi Glitter Gel *

* Voor deze producten nemen we contact met je op, want je mag zelf de kleur kiezen! Klik op de producten voor meer informatie en opties.

Deze producten kosten normaal €38.60. Bij je aanmelding betaal je slechts €35.00. Dit is dus inclusief de uitgebreide demo.

Nog meer voordeel met de Premium Let it Sparkle Make-Up Kit
Breid de bovenstaande set uit met:

- Shades Golden Hour (limited edition)
- Shimmering Event Foundation (tester)
- Eye Make-Up Remover (tester)

De Shades-cassette bevat vijf gloednieuwe oogschaduwkleuren met een fluweelzachte structuur en glinsterende goudpigmenten (zie de site).

De kosten van de Premium kit zijn €59.00. Daarvoor heb je dus alle hierboven vermelde producten en de uitgebreide demo. Meld je snel aan via deze link!


Datos de contacto
Kryolan City Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 128
3012 GW Rotterdam
010 737 15 92
rotterdam@kryolan.nl


Precio
gratis bij aankoop voordeelset of €10.00