Workshops

Drag Queen Make-up Training

17/12/2023 - 30/03/2024

Een echte Drag Queen verdient een koninklijke behandeling. Investeer in jezelf en boek trainingen bij één van onze hofdames. Die tijd met een ervaren make-up professional is voor jou alleen. Kryolan rolt de rode loper voor je uit met uitgekiende modules. Je bent vrij in keuzes en kunt dus zelf een trainingsprogramma samenstellen dat volledige aansluit op jouw wensen en ervaring. Dat is nog eens koninklijk! Download onze complete brochure.

Exclusieve Persoonlijke Trainingen
Alle trainingen vinden plaats in een aparte ruimte boven onze winkel in Krimpen aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Dit lokaal is voorzien van goede spiegels met speciale lampen, fijne stoelen en airco.

Kryolan biedt echt maatwerk en een intensieve persoonlijke begeleiding voor zowel beginnerse als gevorderden. Geen avondje voor een groep waarin alles in hoog tempo aangestipt wordt en iedereen dezelfde look maakt, maar een stapsgewijze privétraining die helemaal op jou en jouw wensen toegesneden wordt. Samen werken we aan jouw alter ego.

Voordeel op Benodigdheden
Bij diverse modules hoort een materialenpakket dat we met zorg hebben samengesteld of ter plaatse vullen met jouw kleuren. Op deze producten ontvang je bij je boeking 30% korting!

Werkbladen bij je Modules
Lees alles later nog eens rustig na op de werkbladen die we speciaal voor deze lessen ontwikkeld hebben. Naast het daadwerkelijke aanbrengen van de make-up, besteden we ook veel aandacht aan de theorie.

Bel ons gerust voor advies of om gelijk te reserveren. Samen bespreken we je wensen en stellen zo je trainingsdag(en) samen.


Datos de contacto
Kryolan City Rotterdam
Stormpolderdijk 8
2921 LL Krimpen aan den IJssel
010 737 15 92
shop@kryolan.nl


Precio
v.a. €59